K narodeninám

Najpredávanejšie produkty

Informácie

K narodeninám 57 produkty

Podkategórie

  • 18 rokov

    Osemnáste narodeniny sú pre mladú ženu veľmi dôležité. Vyberte si z našej ponuky týchto narodeninových darčekov.

  • 20 rokov
na stranu
Zobraziť 13 - 24 z 57 položiek
  • 4,70 € Skladom

    Praktický darček pre ženu, ktorý môže tvoriť krásnu dekoráciu bytu. Táto relaxačná sada má vôňu zeleného jablka, takže je vhodná asi pre všetky ženy. V darčekovom balení sú voňavé tyčinky, ktoré sa po zapalení vložia do keramického lístočka - takže nehrozí že by sa niečo zapálilo. Vy s partnerkou si môžete vychutnávať nerušený romantický večer.

    4,70 €
    Skladom
  • 25,90 € Skladom

    Darček vhodný pre každú gazdinku, ktorý bude ozdobou každej kuchyne a každého prestretého stola. Potešte Vašu manželku či partnerku týmto štýlovým a netradičným mlynčekom na korenie v tvare žiarovky.  Určite bude prekvapená prečo ste jej k sviatku kúpili žiarovku.

    25,90 €
    Skladom
  • 85,00 € Skladom

    Krásny darček pre ženu ktorým jej zároveň vyjadríte lásku. Týmto tmavým piknikovým košom jej poviete, že s ňou chcete tráviť čo najviac spoločných chvíľ. Piknikový kôš je určený pre dve osoby takže ideálny darček pre Vašu priateľku či manželku. Stačí zabaliť potrebné potraviny a môžete vyraziť na spoločný piknik.

    85,00 €
    Skladom
  • 165,00 € Skladom

    Krásny darček pre Vašu priateľku či manželku. Potešte ich týmto krásnym piknikovým košíkom z prútia v plnej výbave. Obsahuje všetko potrebné pre krásny piknik pre rodinu vo štvorici. Navyše je vybavený aj odkladacím priestorom na dve fľaše Vášho obľúbeného nápoja. Skutočne krásny a originálny darček na akýkoľvek sviatok pre ženu.

    165,00 €
    Skladom
  • 19,50 € Skladom

    Krásna sada hrnčekov na kávu s podnosom je určená pre ženy, ktoré majú radi tento nápoj. Hnedá keramická súprava na kávu je krásny darček pre ženu. Na hrnčekoch sú nápisy Tvoja káva - Moja káva takže je to taký spoločný darček pre Vás a Vašu priateľku či manželku. Vždy si budete poznať svoj hrnček a servírovanie kávy s touto sadou bude radosť.

    19,50 €
    Skladom
  • 19,50 € Skladom

    Krásny set keramických hrnčekov je krásnym darčekom, ktorý poteší Vašu mamu ale aj Vašu priateľku či manželku. Sada dvoch keramických hrnčekov na podnose je vhodná aj ako darček z lásky na Valentína či na výročie. Hrnčeky do seba krásne zapadnú a majú nápis TY a JA. Týmito hrnčekmi dáte Vašej láske najavo, že chcete byť stále s ňou a vychutnávať si rannú...

    19,50 €
    Skladom
  • 11,00 € Skladom

    Krásny darček, ktorý zaručene poteší každú mamičku. Tento hrnček s nápisom Mamičke a dvoma keramickými hrnčekmi na šnúrke určite urobia radosť každej mamičke. Dajte jej najavo ako veľmi ju ľúbite aj týmto netradičným hrnčekom z kvalitnej českej keramiky.

    11,00 €
    Skladom
  • 70,50 € Skladom

    Nádherný čajový set určený pre tie najnáročnejšie dámy. Čajová sada je skutočne veľmi luxusná a poteší ženu v každom veku. Spojenie materiálov bambusové drevo a porcelán robí z tejto sady skvelý darček a zároveň modernú dekoráciu každého bytu.

    70,50 €
    Skladom
  • 28,50 € Skladom

    Hľadáte skutočne krásny a moderný doplnok Vášho sviatočného stola či Vašej kuchyne. Táto olejnička s ocotničkou dva v jednom v sebe spája krásu a zároveň moderný dizajn. Je postavená na pogumovanej podložke, aby sa  Vám nezošmykla a pevne držala na Vašom stole.

    28,50 €
    Skladom
  • 40,50 € Skladom

    Perfektný darček, ktorým potešíte moderné ženy. Táto súprava olejničky a ocotničky s odvážnym a originálnym dizajnom je určená do moderne zariadenej kuchyne. Zaručene bude perfektne vyzerať na každom sviatočne pripravenom stole.

    40,50 €
    Skladom
Zobraziť 13 - 24 z 57 položiek